دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۰۴

گفت‌وگو و محبت را از يكديگر دريغ نكنيم

به برترين مرجع خبري فيلم و سريال خارجي خوش آمديد.

گفت‌وگو و محبت را از يكديگر دريغ نكنيم

۳۲ بازديد

اخبار استاني / چهارمحال و بختيا روانشناسان چهارمحال و بختياري زمان وقايع مهم زندگي مانند سالگرد ازدواج ، تولد همسر و فرزندان را فرصتي مناسب براي ابراز عشق توصيف كردند و گفتند: “اين زمان ها زمان خوبي براي كنار هم بودن و گفتگو در مورد موضوعات مختلف و براي ايجاد روابط دوستانه بين اعضا “. …

سايت مرجع :
گفت‌وگو و محبت را از يكديگر دريغ نكنيم

گفت‌وگو و محبت را از يكديگر دريغ نكنيم https://local-news.ir/گفت‌وگو-و-محبت-را-از-يكديگر-دريغ-نكنيم/ اخبار استاني Sun, 10 Jan 2021 07:21:50 0000 اخبار استاني https://local-news.ir/گفت‌وگو-و-محبت-را-از-يكديگر-دريغ-نكنيم/

اخبار استاني / چهارمحال و بختيا روانشناسان چهارمحال و بختياري زمان وقايع مهم زندگي مانند سالگرد ازدواج ، تولد همسر و فرزندان را فرصتي مناسب براي ابراز عشق توصيف كردند و گفتند: “اين زمان ها زمان خوبي براي كنار هم بودن و گفتگو در مورد موضوعات مختلف و براي ايجاد روابط دوستانه بين اعضا “. …

سايت مرجع :
گفت‌وگو و محبت را از يكديگر دريغ نكنيم

اخبار استاني / چهارمحال و بختيا روانشناسان چهارمحال و بختياري زمان وقايع مهم زندگي مانند سالگرد ازدواج ، تولد همسر و فرزندان را فرصتي مناسب براي ابراز عشق توصيف كردند و گفتند: “اين زمان ها زمان خوبي براي كنار هم بودن و گفتگو در مورد موضوعات مختلف و براي ايجاد روابط دوستانه بين اعضا “. انجام دادن.

مهرداد رضاپور در گفت وگو با اخبار استاني با اشاره به اينكه مدت سرانه مصاحبه در ميان خانواده هاي ايراني كمتر از 20 دقيقه است ، افزود: اين تعداد در برخي استان ها حتي به 15 يا 13 دقيقه هم رسيده است.

وي با تأكيد بر اينكه يك خانواده خوب و سالم بايد روابط سالم و پايداري بين اقوام داشته باشند ، افزود: فقدان مهارت هاي ارتباطي مناسب مي تواند ارتباط افراد را كاهش دهد همچنين وقتي در كنار خانواده هستيم سعي مي كنيم صحبت كنيم تنش را در نظر بگيريد.

اين روانشناس ارشد راه هاي افزايش ارتباط و عشق را تشريح كرد: به عنوان مثال تلويزيون ، تلفن هاي همراه ، روزنامه ها و … مي توانند در برقراري ارتباط مناسب تداخل ايجاد كرده و در نتيجه احساسات بدي را در فرد مقابل ايجاد كنند.

رضاپور با بيان اينكه بايد به روحيه ، رفتارها و تغييرات جسمي اعضاي خانواده توجه كنيم ، يادآور شد: وقتي به تغيير توجه مي كنيم ، واقعاً نشان مي دهيم كه ديگران براي ما چقدر مهم هستند و در نتيجه ، آنها مايل به ارتباط و گفتگو با ما هستند. .رد

سالگرد ازدواج ، زمان وقايع مهم زندگي مانند تولد همسر و فرزندان ، فرصتي مناسب براي ابراز عشق قلمداد شد و افزود: “اين اوقات زمان خوبي براي كنار هم بودن و گفتگو درباره موضوعات مختلف است. ذكر خاطرات خوب منجر به احساسات مثبت و روابط عاشقانه مي شود. آنها را ايجاد مي كند “. علل بين اعضا

اين روانشناس ارشد تأكيد كرد: ما بايد احساسات خود را به يكديگر نشان دهيم و اگر از يكي از اعضاي خانواده ناراحت يا ناراضي هستيم ، بايد با او بحث كنيم تا ساير اعضاي خانواده بتوانند مسائل را با يكديگر ياد بگيرند ، بيان كنند و صحبت كنند. .

رضاپور با تأكيد بر اينكه ما بايد در طول مكالمه يك شنونده فعال باشيم ، گفت: شنونده خوب كسي است كه سعي كند به طرف مقابل واكنش نشان دهد و به او نگاه كند و كلمات خاصي را براي او تكرار كند و شما بايد از جايي س askال كنيد. آنها نتيجه مي گيرند كه ما كودك و همسر را به خوبي مي شنويم. اگر منظور همسر يا فرزند را نفهميديم ، بايد س aالي بپرسيم ، زيرا وقتي س theال پرسيده مي شود ، طرف مقابل احساس مي كند كه سخنان وي در نظر گرفته شده است.

وي با بيان اينكه هرگز نبايد انتقادي صحبت كند و كسي را تحقير كند ، افزود: اين وضعيت نااميدكننده است و تحقيقات نشان داده است كه از طرف ديگر براي هر تحقير بايد چهار امتياز مثبت كسب كنيم.

اين روانشناس ارشد ، با بيان اينكه ما بايد نشان دهيم كه از يكديگر حمايت مي كنيم ، گفت: وقتي اين موضوع توسط طرف مقابل پذيرفته شود و او احساس كند كه آن را مي پذيرد و دوستش دارد ، تمايل به گفتگو و در نتيجه عشق به او افزايش مي يابد. .

رضاپور يادآور شد: ما بايد وقت بگذاريم تا به طور خاص با هر يك از اعضاي خانواده صحبت كنيم ، زيرا هر شخص به گفتگوي خصوصي احتياج دارد. گاهي لازم است به طرف مقابل گفته شود غيبت چقدر دشوار است و زمان به كندي مي گذرد. آره.

وي با بيان اينكه بسياري از روابط خانوادگي و جلسات فرصت خوبي براي افزايش محبت و تقويت گفتگو است ، ادامه داد: گاهي اوقات جلسات و جلسات خانوادگي فرصت مناسبي براي برقراري ارتباط و طرح مسائل و مشكلات است و لذت بردن از گفتگو با فرزندان مهم است. .

كارشناس ارشد روانشناسي فعاليتهاي مشترك بين اعضاي خانواده را مثبت ارزيابي و انجام داد و تعيين كرد: فعاليتهاي مشترك مي توانند مكالمات و گفتگوها را تحريك كنند و روابط بين فردي را تقويت كنند.

رضاپور گفت: ما انتظار نداريم كه طرف مقابل هميشه آغازگر مكالمه باشد ، گاهي اوقات ما بايد نقطه شروع رابطه باشيم ، هميشه انتظار ديگري را نداريم زيرا اين اميد روابط را سرد مي كند ، بايد سعي كنيم با احترام صحبت كنيم و اگر طرف مقابلمان را اشتباه مي دانيم.

وي با تأكيد بر لزوم صبر در حين مصاحبه ، اظهار داشت: “پدر ممكن است احساس كند كه رئيس خانواده است و بنابراين حق قضاوت يا پاسخ سريع را دارد كه به ارتباط آسيب مي رساند.”

اين روانشناس ارشد توضيح داد: “اگر در رفتار يا گفتار اشتباه كنيم ، بايد عذرخواهي كنيم و اشتباه خود را بپذيريم زيرا طرف مقابل فكر نمي كند كه ما خودخواه هستيم. بعلاوه ، ما سعي مي كنيم فرهنگ مشاوره را در خانواده بگذاريم تا طرف مقابل احساس ارزش كند. .‌

رضاپور با بيان اينكه نبايد در ارتباطات رسمي ، جدي و خشك باشيم ، خاطرنشان كرد: به ياد داشته باشيد كه جوك ها بايد مودبانه باشند و همه افراد خوشحال را دوست داشته باشند. همچنين بايد به اعضاي خانواده اجازه دهيم احساسات خود را ابراز كنند و به يكديگر ظلم نكنند.

اين روانشناس ارشد با بيان اينكه بيان و شناسايي خصوصيات مثبت اعضاي خانواده ، ميل به مكالمه را افزايش مي دهد ، خاطرنشان كرد: اطمينان حاصل كنيد كه زمان مشترك با هم بودن و صرف غذا در يكي از صبحانه ها ، ناهارها يا شام ها در نظر گرفته شده است. بياييد اين جو را بپذيريم زيرا مي تواند سرزنده باشد و ميل به گفتگو و صميميت را افزايش دهد.

انتهاي پيام

سايت مرجع :
گفت‌وگو و محبت را از يكديگر دريغ نكنيم

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.